• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Behang Basis collectie

Hometrend Haarlem heeft een prachtige basiscollectie behang, mooi behang voor een mooie basis prijs. Behang is natuurlijk niet meer weg te denken in ons interieur. De tijd van alleen maar witte muren hebben we achter ons gelaten. Stijlvol behang, zowel druk als rustig en ingetogen motieven bepalen de ruimte hoe je dat graag wilt.

GRIJS/GROEN BEHANG - Rasch Florentine 2 | bol.com

Rasch is onderdeel van onze basic collectie. Rasch is een Duits bedrijf die is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoge kwaliteit behang. Ze bestaan al 150 jaar ze geven veel aandacht aan hun kwaliteit en detail.

Mooi behang bij Hometrend Haarlem

Bent u benieuwd naar het behang kom gerust langs bij ons in de showroom in Haarlem. Daar hebben wij mooie en duidelijke stalenboeken liggen om even in alle rust alle collecties van Rasch te bekijken.

 

 

Rasch_logo.svg 

           

                                     

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.