• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vinyl Basiccollectie

Onze basis collectie vinyl vloeren zijn niet alleen zeer scherp in prijs maar voldoen nog steeds aan onze hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Wellicht zit uw kleurstelling niet in de basis collectie, maar er is toch echt nog wel een ruime keuze in kleurstellingen en motieven.

De huidige generatie vloeren zijn duurzaam en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn de houtmotieven tegenwoordig gewoon prachtig en warm!

In onze showroom in Haarlem kunt u de basis collectie bekijken en ook naast onze andere collecties bekijken. Op deze manier kunt u een goede keuze maken voor welk vinyl u kiest. Ook kunnen onze adviseurs u meer vertellen over de specifieke eigenschappen van dit product.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Hometrend Haarlem –  Vinyl vloeren specialist!

Novilon

 

 

Ambiant

 

 

                                     

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.