• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Tapijt Basiccollectie

Wij hebben voor u de voordeligste collectie van Hometrend tapijt samengesteld. DE BASIC COLLECTIE. Dit tapijt is van een prachtige kwaliteit en in diverse soorten en kleurenstellingen. Bekijk onze uitgebreide basic collectie tapijt in onze recent vernieuwde showroom in Haarlem. In de showroom kunt u de echte kleuren en motieven goed zien! De basis collectie van ons assortiment is in prijs een zeer interessante optie. Scherpe prijzen en een professioneel team wat uw tapijt vakkundig plaatst.

Hometrend Haarlem voor het beste tapijt!

Vloerbedekking is voor sommige kamers de beste oplossing. Zacht, warm en het draagt bij aan een hele fijne akoestiek in de ruimte.  Tapijt komt steeds vaker in beeld voor in de slaapkamers.

basis collectie tapijt

Nu bij Hometrend, tot 25% korting op de gehele basic collectie. Kom gauw langs en profiteer van deze hoge kortingen.

Belakos

 

                                     

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.