• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Ondervloeren Haarlem

Hometrend Haarlem levert uiteraard een goede ondervloer voor uw tapijt, laminaat, pvc of linoleum vloer. Voor een lange levensduur is een goede ondervloer van belang. Daarbij voelt het tapijt of linoleum vloer nog comfortabeler aan. Ook hebben wij gedempte ondervloeren. De keuze voor de juiste ondervloer is zeer belangrijk. Wij adviseren u graag welke ondervloer voor u de beste keuze is. Je ziet de ondervloer niet maar verkeerde zuinigheid is niet aan te raken, je kunt de ondervloer eenmaal geplaatst niet zo snel vervangen!

Kies de juiste ondervloer!

Kom naar onze showroom en laat u adviseren voor de beste ondervloer voor uw tapijt of linoleum vloer. Natuurlijk hebben wij ook een uitgebreide collectie in tapijt, zo hebben wij een huiscollectie, en linoleum vloer. 

Hometrend Haarlem is specialist in ondervloeren, voor elke woonsituatie en elk type vloer meerdere oplossingen. Laat u goed informeren wat de mogelijkheden zijn, immer een ondervloer haal je niet zo 1-2-3 weer weg.

Ondervloeren

 

             Unifloor

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.