• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Schoonloopmatten – Droogloopmatten

Om uw vloer goed te beschermen is een goede schoon- droogloopmat van belang. De mat voorkomt dat vuil en vocht op de vloer komt. Zo heeft uw vloer een langere levensduur.

Hometrend Haarlem verkoopt van verschillende merken goede droog schoonloopmatten. Ze zijn er in alle soorten structuren, kleuren en maten. Kom naar onze showroom in Haarlem en laat u adviseren door onze verkoopspecialisten en bekijk de collectie met u eigen ogen.

Coral Schoonloopmatten

Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij het vuil en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon na de entree gewoon blijft. Dat is niet alleen heel prettig maar ook goed om bijvoorbeeld een houten vloer te beschermen. houten vloeren en water gaan niet heel goed samen. Daarnaast moet de Coral schoonloopmat ook goed bij  je interieur passen.

Entreematten

De nr. 1 entreemat van Nederland, Coral maakt al 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Ze zijn zo goed dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen.

Deze fantastische schoonloopmatten zijn duurzaam, gemaakt met 100% groene stroom en in veel Coral-matten kiezen we voor Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten.

Kom naar onze showroom in Haarlem om de collectie te bekijken.

 

Coral Schoonloopmat coral

Coral_schoondroogloopmat_opmaat_hometrend_haarlem Coral_classic_forbo_schoondroogloopmat_haarlem_hometrend coral-mat_haarlem_hometrend

Forbo

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.