• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vinyl Merkcollectie

De meest toonaangevende merken op het gebied van Vinyl vloeren kunt u uiteraard in onze showroom vinden. Fabrikanten die stuk voor stuk kwaliteit leveren naast duurzaamheid en design. Van strakke moderne uitvoeringen tot klassiek en warm.

Naast warm en uitnodigend moet deze ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn. Een vloer waarop iedereen welkom is. De vloeren van bijvoorbeeld Novilon zijn van een prachtige kwaliteit en niet van hun natuurlijke varianten te onderscheiden. Maar hebben dan wel weer het grote voordeel dat deze vloeren buitengewoon eenvoudig schoon te houden zijn.

Showroom

Kom een inspiratie op doen in onze showroom in Haarlem en vraag naar de mogelijkheden en prijzen inclusief een zeer professionele plaatsing van de vloer.

Hometrend Haarlem –  Vinyl vloeren specialist!

vinyl merken beton look vinyl

Interfloor           Novilon

   

 

                                 

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.