• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Tapijt Haarlem

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om dagelijks gebruik aan te kunnen. Sommige tapijten zijn meer geschikt voor de ene ruimte dan dat andere dat zijn. Dus als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt geplaatst wordt.
Het voordeel van tapijt is natuurlijk het warme en behaaglijke gevoel, maar zeker niet onbelangrijk is de akoestiek, warmte, de uitstraling en het comfort.

Groot assortiment Tapijt

Wij bieden vele soorten tapijt / vloerbedekking aan, kom even langs in onze uitgebreide showroom in Haarlem om een kijkje te nemen! Daar staat een mooie complete collectie tapijt, waaronder die van Bonaparte, Desso en Parade tapijt om te bekijken. Tapijt is ook dé oplossingen voor het bekleden van trappen. Verbetering van de akoestiek en de trap op en af lopen geeft ook minder geluid.

Slaapkamer tapijt

Grote showroom in Haarlem

Naast onze mooie collectie tapijt hebben wij ook een heel mooi assortiment houten vloeren en laminaat en bijvoorbeeld ook de oersterke Marmoleum vloeren. Uiteraard ook PVC Vloeren en in alle uitvoeringen Visgraat vloeren.
Al dit is in 1 oogopslag te zien in onze vloeren showroom, waar ook de tapijtafdeling overzichtelijk te bewonderen is.
Uiteraard staat er een collega voor je klaar voor raad en daad.

Vloerbedekking

Tapijt voor in de slaapkamer

Tapijt is natuurlijk heel warm en behaaglijk in de slaapkamers maar wordt minder gebruikt in de woonkamer en keuken. In de slaapkamer geeft de vloerbedekking een warme luxueuze uitstraling en is natuurlijk zeer comfortabel.
In Haarlem zijn wij uniek in ons uitgebreide en veelzijdige collectie vloeren. Maar dan wel overzichtelijk en op soort te bewonderen. Tapijt, Laminaat, Pvc en Hout hebben allemaal een eigen gedeelte van de showroom.

Dus voor tapijt bent u in onze recent vernieuwde showroom in Haarlem van harte welkom. (gratis parkeren!)

tapijt haarlem tapijt en vloerbedekking

 

                                   

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.