• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Linoleum Haarlem

Linoleum is een slijtvast vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een duurzaam product zonder verende eigenschappen en heeft een grote indruk vastheid. Het heeft als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie en als aanvulling kurk of houtmeel en hars op een rug van jute.

Compleet assortiment

Hometrend Haarlem verkoopt alle soorten linoleum, zoals marmoleum en walton. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en structuren. Een linoleum vloer kan wel 30 jaar mee gaan en is daarom dus ook een zeer duurzame vloer. Vandaag de dag zijn er zeer mooie kleuren en motieven verkrijgbaar, gecombineerd met de goede kwaliteit en lange levensduur, is deze vloer altijd een goede keuze.
Daarnaast zijn deze vloeren heel mooi en ontzettend goed schoon te houden!

Een natuurlijke winnaar!

Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutraal geproduceerde (cradle-to-gate) vloer ter wereld. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht en wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

De linoleumvloeren van Forbo, bekend onder de merknaam Marmoleum, veelzijdig, duurzaam en oersterk. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

In onze showroom in Haarlem kunt u alle uitvoeringen bekijken.

Kom gewoon eens binnenstappen bij onze showroom in Haarlem. U kunt gratis parkeren.

 

linoleum vloeren

Producten | Forbo Flooring Systems Vloeren voor thuis - Forbo Flooring Systems

 

Forbo

 

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.