• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Marmoleum Click

Marmoleum click is een hoogwaardige en eenvoudig te installeren vloer van natuurlijk materiaal dat is een voorgelijmd op panelen van HDF en kurk. Het is leverbaar in een groot kleurenpalet en is ideaal voor keuken, woonkamer, hal, slaapkamer, speelkamer en studeerkamer.  Deze worden panelen worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Met Marmoleum click worden al je creatieve dromen in een handomdraai werkelijkheid.

In onze showroom in Haarlem waar wij alles op het gebied van vloeren hebben mag de uitgebreide collectie van marmoleum vloeren niet ontbreken. Mooie vloeren met een onverwoestbare kwaliteit.

Geweldige eigenschappen

Het product is ook bijzonder duurzaam en buitengewoon vriendelijk in onderhoud. Het gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, loszittend vuil verwijder je met een stofwisser en vlekken met een vochtig doekje en wat neutraal reinigingsmiddel. De kleuren kunnen niet vervagen. Kom inspiratie opdoen in onze pas vernieuwde showroom in Haarlem.

Marmoleum click is ook beter voor mensen met een astmatische allergie of andere luchtwegaandoeningen.

Omdat Marmoleum ook een natuurlijk product is, is het snel op kamertemperatuur en heb je altijd een gezellig en warm huis. Het kan zelfs worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

Hometrend Haarlem dealer van Marmoleum Click

marmoleum click haarlem  click tegels

 

Forbo

 

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.