• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

PVC vloeren Merkcollectie

PVC vloeren zijn tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van parket. PVC vloeren heeft veel voordelen. Ze zijn makkelijk te leggen, kunnen tegen een stootje en hebben ook nog een akoestische demping. Omdat  ze waterbestendig zijn kunnen ze ook in de keuken geplaatst worden. Ook als u vloerverwarming heeft. Ook zijn ze makkelijk te onderhouden. PVC vloeren zijn niet alleen geschikt voor woningen maar ook voor zakelijke ruimtes.

Wij hebben een zeer mooie collectie pvc-vloeren van de toonaangevende merken in Europa. Elk merk heeft wel een unieke collectie die wellicht voor u de juiste keuze is. Merken waar kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Vernieuwde showroom PVC merk vloeren.

Wilt u meer weten over onze PVC vloeren? Kom dan gerust naar onze showroom in Haarlem.

pvc merken

 

PVC Centrum

 

PVC-centrum-met-basiscollectie-logo     PVC-centrum-met-huiscollectie-logo           PVC-centrum-met-merkcollectie-logo

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.