• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vinyl Huiscollectie

In onze huiscollectie heeft u nog steeds vele keuzemogelijkheden om de juiste vloer te vinden. Wij hebben op basis van kwaliteit en prijs een mooi standaard assortiment samengesteld waar we trots op zijn.

Voor ieder wat wils en er wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit en duurzaamheid. De huiscollectie geeft u de mogelijkheid om in elke ruimte een mooie tijdloze basis te leggen. Ook deze vinyl vloeren zijn zeer eenvoudig goed schoon te houden en zijn daardoor zeer welkom in veel woon en werk ruimtes. Daarnaast is de huidige generatie van vinyl vloeren ook gewoon zeer mooi en warm.

Bent u benieuwd naar onze huiscollectie?  Kom gerust langs bij ons in de showroom in Haarlem.

Hometrend Haarlem –  dé Vinyl vloeren specialist!

huiscollectie

Nu bij Hometrend, tot 20% korting op de gehele collectie vinyl van Dersimo. Kom gauw langs en profiteer van deze hoge kortingen.

Dersimo

 

                                     

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.