• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Karpetten Merkcollectie

Karpetten zijn weer helemaal populair door de harde vloeren geeft een karpet een sfeervolle aanvulling in het interieur. Wanneer je opzoek bent naar een karpet, kom je voor een moeilijke keuze te staan. Het karpet moet passen in u het interieur of wilt u hem juist laten opvallen. Tegenwoordig heeft u veel keuze. Karpetten zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en stijlen. Om het makkelijker te maken kunt u altijd een staal mee nemen van ons naar huis. Ook kunnen de karpetten op maat gemaakt worden.

Warm en functioneel

Met de komst van veel houten of betonlook vloeren is een mooi vloerkleed eigenlijk wel heel welkom. Niet alleen voor de warmte maar zeker ook voor de akoestiek. Een mooi karpet is dus niet alleen mooi maar zeker ook zeer praktisch. Wij van Hometrend Haarlem kunnen staan voor u klaar.

Heeft u vragen? Stel ze gerust in onze showroom in Haarlem

 

 

                                    

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.