• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Tapijt Merkcollectie

Bonaparte, Desso en Parade Tapijt.

Naast onze basis collectie voeren wij uiteraard de collecties van de bekende merken. Denk aan Bonaparte, Desso en bijvoorbeeld Parade Tapijt. Deze collecties zijn heel divers en van een hoge kwaliteit. Het beste wat er op de markt is! En uiteraard hanteren wij de scherpste prijzen in Haarlem!

Kom langs in onze geheel vernieuwde showroom en laat u zich goed adviseren welk tapijt de juiste keuze is. Onze interieurstyliste helpt u graag met het uitzoeken van de verschillende kleuren en trends.

Tapijt – dé trend in de slaapkamer!

Tapijt is weer helemaal in trek in de slaapkamers. Het is warmte en zeer behaaglijk, daarnaast heeft tapijt een uitstekende akoestische werking. Al met al is vloerbedekking een goede keuze voor in de slaapkamers.

Hometrend Haarlem – specialist in tapijt

 

Parade tapijt Desso tapijt Haarlem

 

Interfloor    Parade    Desso

 

                                     

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.