• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn één van de meest veelzijdige vloeren die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vinyl vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is vinyl gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinyl vloer zo schoon.
Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis. Betonlook vinyl vloeren zijn een lust voor het oog en zeer fraai te combineren met een heerlijk warm kleed of karpet.

Mooi en praktisch

Naast de mooie en praktische eigenschappen is een vinylvloer ook comfortabel omdat het geen keiharde toplaag heeft. Al met al een vloer met heel veel pluspunten en het is in veel uitvoeringen verkrijgbaar, van beton tot visgraat en vinyl met een hongaarse punt!! Zeer natuurlijke houtlook met een warme uitstraling.
Ook heel goed te gebruiken i.c.m. vloerverwarming.

vinylvloeren

Mooi – Naadloos – Kwaliteit en betaalbaar!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom waar u werkelijk alles op het gebied van wooninrichting onder 1 dak kunt bekijken. Van tapijt tot visgraat houten vloeren en van luxaflex, zonwering tot gordijnen.
Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Wij proberen middels onze website zo goed mogelijk te informeren. In de showroom in Haarlem kunnen wij u het beste adviseren. Je bent van harte welkom.

Hometrend Wooninrichting Haarlem - de beste deals in vloeren!

vinyl vloeren haarlem Novilon-vinyl

 

 

                                     

 

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.