• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Karpetten Haarlem

Onze karpetten onderscheiden zich in prijs, omdat er voor ieder budget een karpet te koop is. Van het huismerk dat voor u wordt ingekocht tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elk karpet zitten wij onder de adviesprijs. Uiteraard zijn onze kleden van een mooie en duurzame kwaliteit.

Wij verkopen alle soorten karpetten. Van patchwork karpetten tot klassieke karpetten van uni-kleur tot gekleurd. De meeste karpetten kunnen geheel op maat gemaakt worden. Kom naar onze showroom en laat u adviseren door onze ervaren collega's en zoek een passende karpet naar keuze.

Mooie combinaties

Karpetten combineren heel mooi met bijvoorbeeld pvc, houten, linoleum en marmoleum vloeren. Daarnaast heeft een vloerkleed een goede akoestische werking en voelt het zeer comfortabel aan.

Wij verkopen karpetten van Ambiant, Leoxx, Matros, Dutch carpets, Lano en onze eigen Huiscollectie.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen, materialen, pool hoogtes en maten.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Haarlem.

Gratis parkeren en alles voor wooninrichting onder 1 dak, uniek in de regio Haarlem!

 

Vloerkleden | Hoog- & Laagpolig [Gratis Verzending] Astoria Sepiabruin sfeer_ambiant_karpetten_haarlem_hometrend Home - Hooijer en Tuinman

                            

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.