• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Marmoleum Haarlem

Schitterend en schoon

Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als Marmoleum click.

Onderhoudsvriendelijk en krasvast

Topshield2 van Forbo is hoogwaardige UV-finish die op alle Marmoleum vloeren wordt aangebracht. Het voorkomt vlekken en krassen voor langdurig behoud van uiterlijk en zorgt voor minder frequente en eenvoudige reiniging en onderhoud.

Fijne eigenschappen

Marmoleum is warm en geluiddempend en dat is een prettige eigenschap voor elke ruimte. Zeker voor in kantoor maar Marmoleum wordt ook steeds vaker weer in huiselijke sfeer gebruikt. Het is gewoon een hele goede vloer voor een hele aardige prijs, en gewoon heel mooi en stijlvol!! Ook zeer goed te gebruiken i.c.m. vloerverwarming.

Daarnaast kunt u een Marmoleum vloer goed combineren met andere vloeren, zoals hout en tapijt.
Het spelen met verschillende materialen geeft sfeer aan een woning of kantoor.
Ook niet onbelangrijk is dat deze vloeren zeer eenvoudig schoon te houden zijn!! En dat is niet onbelangrijk in tijden dat iedereen het druk heeft.

Laat u in onze vloeren showroom in Haarlem inspireren door de mogelijkheden die een Marmoleum vloer u kan bieden.
In onze nieuwe showroom kunt u alle type vloeren, zoals vinyl die te verkrijgen zijn in alle rust bekijken.
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?  Bel of kom gewoon even langs. Fiets kan voor de deur en parkeren van de auto is gratis.

Marmoleum specialist in Haarlem!

Als vloerenspecialist kunnen wij met ons assortiment vrijwel alle type vloeren leveren. Zo is het bij ons mogelijk om bijvoorbeeld een houten vloer te plaatsen op de begane grond en een mooie marmoleum vloer op de andere etages. Alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt, en dat is wel zo makkelijk als je een woning gaat inrichten. Voor alle vloeren hebben wij ervaren collega’s die de vloer komen plaatsen.

 

marmoleum vloeren  Marmoleum vloeren Haarlem  Marmoleum specialist

 

Forbo

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.