• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

PVC vloeren

Bent u opzoek naar een vloer met een luxe uitstraling en die een stootje kan hebben. Dan heeft de huiscomponist een uitgebreid assortiment van PVC vloeren.  De PVC vloeren zijn zeer elastische en gemakkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor woningen en bedrijven. De PVC vloeren hebben een zeer natuurlijke look van houten en stenen vloeren, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Mooie warme uitstraling

De huidige generatie PVC Vloeren hebben een zeer mooie natuurgetrouwe houtlook. De look and feel zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Een voelbare houtstructuur die uniek is.
Dan wordt het maken van de keuze voor een nieuwe vloer eigenlijk een stuk gemakkelijker, zeker als je jonge kinderen hebt, huisdieren en andere onhandige 2-voeters..  Het is eigenlijk voor elke woning een serieuze optie om een mooie pvc vloer te kiezen. Is uw budget wat kleiner of heeft u een ruimte waar u ervoor kiest een goedkopere oplossing

Naast lange, brede planken zijn er ook mooie visgraat pvc vloeren.  Kom eens een kijkje nemen in onze recent vernieuwde vloeren showroom in Haarlem.  Gratis parkeren voor de deur!!

Kom naar onze showroom in Haarlem voor inspiratie!

pvc vloer hongaarse punt PVC vloeren van Quick Step

PVC Centrum

 

PVC-centrum-met-basiscollectie-logo     PVC-centrum-met-huiscollectie-logo           PVC-centrum-met-merkcollectie-logo

Wooninrichting specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.