Karpetten Merkcollectie

Karpetten zijn weer helemaal populair door de harde vloeren geeft een karpet een sfeervolle aanvulling in het interieur. Wanneer je opzoek bent naar een karpet, kom je voor een moeilijke keuze te staan. Het karpet moet passen in u het interieur of wilt u hem juist laten opvallen. Tegenwoordig heeft u veel keuze. Karpetten zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en stijlen. Om het makkelijker te maken kunt u altijd een staal mee nemen van ons naar huis. Ook kunnen de karpetten op maat gemaakt worden.

Met de komst van veel houten of betonlook vloeren is een mooi vloerkleed eigenlijk wel heel welkom. Niet alleen voor de warmte maar zeker ook voor de akoestiek. Een mooi karpet is dus niet alleen mooi maar zeker ook zeer praktisch. Wij van Hometrend Haarlem kunnen staan voor u klaar.

Heeft u vragen? Stel ze gerust in onze showroom in Haarlem.

Little Dutch Vloerkleed Rainbow Shape Pink 130x80 cm - My Little Carpet  Tapijten voor slaapkamer en vloerkleedjes | benuta

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.