Linoleum Haarlem

Linoleum is een slijtvast vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een duurzaam product zonder verende eigenschappen en heeft een grote indruk vastheid. Het heeft als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie en als aanvulling kurk of houtmeel en hars op een rug van jute.

Hometrend Haarlem verkoopt alle soorten linoleum, zoals marmoleum en walton. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en structuren. Een linoleum vloer kan wel 30 jaar mee gaan en is daarom dus ook een zeer duurzame vloer. Vandaag de dag zijn er zeer mooie kleuren en motieven verkrijgbaar, gecombineerd met de goede kwaliteit en lange levensduur, is deze vloer altijd een goede keuze.
Daarnaast zijn deze vloeren heel mooi en ontzettend goed schoon te houden!

Een natuurlijke winnaar!

Maak kennis met Marmoleum, de eerste CO2-neutraal geproduceerde (cradle-to-gate) vloer ter wereld. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht en wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

De linoleumvloeren van Forbo, bekend onder de merknaam Marmoleum, veelzijdig, duurzaam en oersterk. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

In onze showroom in Haarlem kunnen wij u alle uitvoeringen laten zien.

Kom gewoon eens binnenstappen bij onze showroom in Haarlem. U kunt gratis parkeren.

linoleum vloeren

Producten | Forbo Flooring Systems Vloeren voor thuis - Forbo Flooring Systems Alles over Linoleum vloeren | TMC Wonen

 

huis-inrichting


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.