Marmoleum Click

Marmoleum click is een hoogwaardige en eenvoudig te installeren vloer van natuurlijk materiaal dat is een voorgelijmd op panelen van HDF en kurk. Het is leverbaar in een groot kleurenpalet en is ideaal voor keuken, woonkamer, hal, slaapkamer, speelkamer en studeerkamer.  Deze worden panelen worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Met Marmoleum click worden al je creatieve dromen in een handomdraai werkelijkheid.

Het product is ook bijzonder duurzaam en buitengewoon vriendelijk in onderhoud. Het gladde oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, loszittend
vuil verwijder je met een stofwisser en vlekken met een vochtig doekje en wat neutraal reinigingsmiddel. De kleuren kunnen niet vervagen.

Marmoleum click is ook beter voor mensen met een astmatische allergie of andere luchtwegaandoeningen.

Omdat Marmoleum ook een natuurlijk product is, is het snel op kamertemperatuur en heb je altijd een gezellig en warm huis. Het kan zelfs worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming.

 

huis-inrichting


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.