PVC vloeren

Bent u opzoek naar een vloer met een luxe uitstraling en die een stootje kan hebben. Dan heeft de huiscomponist een uitgebreid assortiment van PVC vloeren.  De PVC vloeren zijn zeer elastische en gemakkelijk in onderhoud. Het is geschikt voor woningen en bedrijven. De PVC vloeren hebben een zeer natuurlijke look van houten en stenen vloeren, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

De huidige generatie PVC Vloeren hebben een zeer mooie natuurgetrouwe houtlook. De look and feel zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Een voelbare houtstructuur die uniek is.
Dan wordt het maken van de keuze voor een nieuwe vloer eigenlijk een stuk gemakkelijker, zeker als je jonge kinderen hebt, huisdieren en andere onhandige 2-voeters..  Het is eigenlijk voor elke woning een serieuze optie om een mooie pvc vloer te kiezen. Is uw budget wat kleiner of heeft u een ruimte waar u ervoor kiest een goedkopere oplossing

Naast lange, brede planken zijn er ook mooie visgraat pvc vloeren.  Kom eens een kijkje nemen in onze recent vernieuwde vloeren showroom in Haarlem.  Gratis parkeren voor de deur!!

Kom naar onze showroom in Haarlem om de stalen te kunnen te bekijken.

 

pvc vloer hongaarse punt

PVC vloeren van Quick Step

 

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.

PVC Centrum