Tapijt Basiccollectie

Wij hebben voor u de voordeligste collectie van Hometrend tapijt samengesteld. DE BASIC COLLECTIE. Dit tapijt is van een prachtige kwaliteit en in diverse soorten en kleurenstellingen. Bekijk onze uitgebreide basic collectie tapijt in onze recent vernieuwde showroom in Haarlem. In de showroom kunt u de echte kleuren en motieven goed zien! De basis collectie van ons assortiment is in prijs een zeer interessante optie. Scherpe prijzen en een professioneel team wat uw tapijt vakkundig plaatst.

Hometrend Haarlem voor het beste tapijt!

Vloerbedekking is voor sommige kamers de beste oplossing. Zacht, warm en het draagt bij aan een hele fijne akoestiek in de ruimte.  Tapijt komt steeds vaker in beeld voor in de slaapkamers.

basis collectie tapijt

 

Nu bij Hometrend, tot 25% korting op de gehele basic collectie. Kom gauw langs en profiteer van deze hoge kortingen.

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.