Tapijt Merkcollectie

Bonaparte, Desso en Parade Tapijt.

Naast onze basis collectie voeren wij uiteraard de collecties van de bekende merken. Denk aan Bonaparte, Desso en bijvoorbeeld Parade Tapijt. Deze collecties zijn heel divers en van een hoge kwaliteit. Het beste wat er op de markt is! En uiteraard hanteren wij de scherpste prijzen in Haarlem!

Kom langs in onze geheel vernieuwde showroom en laat u zich goed adviseren welk tapijt de juiste keuze is. Onze interieurstyliste helpt u graag met het uitzoeken van de verschillende kleuren en trends.

Tapijt – dé trend in de slaapkamer!

Tapijt is weer helemaal in trek in de slaapkamers. Het is warmte en zeer behaaglijk, daarnaast heeft tapijt een uitstekende akoestische werking. Al met al is vloerbedekking een goede keuze voor in de slaapkamers.

Hometrend Haarlem – specialist in tapijt

 

Parade tapijt

Desso tapijt Haarlem

 

 

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.