Traplopers Huiscollectie

Een traploper is een klassieke vorm van trapbekleding. Het is een luxe manier om iemand naar een andere verdieping laten gaan. Traplopers kregen een stoffige imago maar nu is het weer helemaal in.

Het ziet er niet alleen luxe uit het heeft ook een geluiddempende werking en komt de akoestiek binnen de ruimte ten goede. Daarnaast voelt een tapijt onder je voeten natuurlijk veel fijner aan dan een harde trap. Het is niet alleen zachter maar ook warmer onder je voeten. Ook brengt het veiligheid want het is minder glad op de trap. Ook de trap kan minder snel beschadigen.

Hometrend Haarlem – Specialist in traplopers

 

Traploper en tapijt - Gratis Stalen Opgestuurd - Oude Luttikhuis  Webwinkel - Traploper sisal boucle 67 cm breed Multicolor - 067-3079K90067 - Traplopershop Délon Interieurs

huis-inrichting


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.