Traplopers Haarlem

Kiezen op afstand is lastig, je moet het materiaal zien en voelen, vinden wij. En daarnaast moet de loper behalve bij uw persoonlijke smaak ook aansluiten bij de sfeer van het huis. Een gerestaureerd grachtenmonument in bijvoorbeeld Haarlem vraagt om een andere oplossing dan een modern interieur. En wie weet zijn er oplossingen om hal en overloop op een mooie manier op elkaar te laten aansluiten.

De prijzen voor traplopers, traproeden en het soort tapijt zijn van diverse zaken afhankelijk. De kwaliteit en de afmetingen spelen een belangrijke rol in de opbouw van de verschillende prijzen. Daarnaast bepaald een eventuele draai in de trap hoeveel extra manuren noodzakelijk zijn voor het leggen van een traploper. Daarnaast bepaald uiteraard ook de lengte (per meter) de kosten van uw traploper.

Mooie traplopers in elke prijsklasse!

U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem om ons assortiment en oplossingen met eigen ogen te zien. Tevens kunnen wij u adviseren en de kosten helder maken.

Twijfel niet en kom meteen naar onze vernieuwde showroom in Haarlem!

huis-inrichting


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.