Vinyl Basiccollectie

Onze basis collectie vinyl vloeren zijn niet alleen zeer scherp in prijs maar voldoen nog steeds aan onze hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Wellicht zit uw kleurstelling niet in de basis collectie, maar er is toch echt nog wel een ruime keuze in kleurstellingen en motieven.

De huidige generatie vloeren zijn duurzaam en ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn de houtmotieven tegenwoordig gewoon prachtig en warm!

In onze showroom in Haarlem kunt u de basis collectie bekijken en ook naast onze andere collecties bekijken. Op deze manier kunt u een goede keuze maken voor welk vinyl u kiest. Ook kunnen onze adviseurs u meer vertellen over de specifieke eigenschappen van dit product.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Hometrend Haarlem –  Vinyl vloeren specialist!

Novilon

 

Nu bij Hometrend, tot 25% korting op de gehele collectie van Ambiant Vinyl. Kom gauw langs en profiteer van deze hoge kortingen.

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.