Vinyl Huiscollectie

In onze huiscollectie heeft u nog steeds vele keuzemogelijkheden om de juiste vloer te vinden. Wij hebben op basis van kwaliteit en prijs een mooi standaard assortiment samengesteld waar we trots op zijn.

Voor ieder wat wils en er wordt geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit en duurzaamheid. De huiscollectie geeft u de mogelijkheid om in elke ruimte een mooie tijdloze basis te leggen. Ook deze vinyl vloeren zijn zeer eenvoudig goed schoon te houden en zijn daardoor zeer welkom in veel woon en werk ruimtes. Daarnaast is de huidige generatie van vinyl vloeren ook gewoon zeer mooi en warm.

Bent u benieuwd naar onze huiscollectie?  Kom gerust langs bij ons in de showroom in Haarlem.

Hometrend Haarlem –  dé Vinyl vloeren specialist!

huiscollectie

 

Nu bij Hometrend, tot 20% korting op de gehele collectie vinyl van Dersimo. Kom gauw langs en profiteer van deze hoge kortingen.

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.