Vinyl Merkcollectie

De meest toonaangevende merken op het gebied van Vinyl vloeren kunt u uiteraard in onze showroom vinden. Fabrikanten die stuk voor stuk kwaliteit leveren naast duurzaamheid en design. Van strakke moderne uitvoeringen tot klassiek en warm.

Naast warm en uitnodigend moet deze ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn. Een vloer waarop iedereen welkom is. De vloeren van bijvoorbeeld Novilon zijn van een prachtige kwaliteit en niet van hun natuurlijke varianten te onderscheiden. Maar hebben dan wel weer het grote voordeel dat deze vloeren buitengewoon eenvoudig schoon te houden zijn.

Kom een inspiratie op doen in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden en prijzen inclusief een zeer professionele plaatsing van de vloer.

Hometrend Haarlem –  Vinyl vloeren specialist!

vinyl merken

beton look vinyl

 

 

 

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.