Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn één van de meest veelzijdige vloeren die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vinyl vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is vinyl gemakkelijk schoon te maken. Heeft u geknoeid? Dan maakt u uw vinyl vloer zo schoon.
Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij uw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis. Betonlook vinyl vloeren zijn een lust voor het oog en zeer fraai te combineren met een heerlijk warm kleed of karpet.
Naast de mooie en praktische eigenschappen is een vinylvloer ook comfortabel omdat het geen keiharde toplaag heeft. Al met al een vloer met heel veel pluspunten en het is in veel uitvoeringen verkrijgbaar, van beton tot visgraat en vinyl met een hongaarse punt!! Zeer natuurlijke houtlook met een warme uitstraling.

vinylvloeren

Mooi – Naadloos – Kwaliteit en betaalbaar!

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom waar u werkelijk alles op het gebied van wooninrichting onder 1 dak kunt bekijken. Van tapijt tot visgraat houten vloeren en van luxaflex, zonwering tot gordijnen.
Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Wij proberen middels onze website zo goed mogelijk te informeren. In de showroom in Haarlem kunnen wij u het beste adviseren. Je bent van harte welkom.

Hometrend Wooninrichting Haarlem, gratis parkeren en altijd de beste deals in vloeren!

vinyl vloeren haarlem

Novilon-vinyl

 

huis-inrichting

 

 

 


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.